Adresa
Gran Gourmet Ristorante
Str. Stefan cel Mare nr.13, 600358 Bacău
Program
Luni-Duminică: 11:00 - 23:00
Adresa
Gran Gourmet Ristorante
Str. Stefan cel Mare nr.13, 600358 Bacău
Program
Luni-Duminică: 11:00 - 23:00
Gran Gourmet Ristorante, lider în zona restaurantelor cu specific italian din Bacău, angajează pentru postul de ospătar și pentru postul de barman, persoane cu minimum doi ani de experiență în domeniu.
Cerințe:
studii medii (liceu terminat)
diploma de calificare barman/ospătar
nivel conversașional limba italiană/engleză
experiența în domeniul restaurantelor cu specific italian reprezintă avantaj
cunoașterea abilităților de somelier reprezintă avantaj
Ne așteptăm ca viitorul nostru coleg/viitoare noastră colegă să fie o persoană deschisă, comunicativă și să aibă capacitatea de multi-tasking. Ne plac persoanele cu inițiativă și care își doresc să fie din ce în ce mai bune în domeniul lor.
Salariul pe care îl oferim este în funcție de experiență, astfel:
Junior: 2000
Senior: 2500
Expert: 3000
Salariul este fix pentru primele 6 luni, apoi se vor adăuga și bonusuri pentru realizarea obiectivelor. Noii tăi colegi îți vor fi alături și te vor ajuta să te integrezi și să evoluezi, atât timp cât există dorință și determinare din partea ta.
Te rugăm să ne trimiți CV-ul tău pe adresa grangourmetristorante@gmail.com. Pentru detalii ne poți contacta și la tel. 0748571044.
Fișă post Barman
Cerintele de baza ale postului
Experienta pe o pozitie similara – Minim 2 ani de experienta in domeniu
Studiile de baza • liceu
Certificari • diploma de ospatar
Expertiza
• experienta in domeniu restaurantelor cu specific italian reprezinta avantaj
• cunoastere abilitatilor de somelier reprezinta avantaj
Altele • limba engleza/italiana -nivel mediu
Profilul Psihosocial
Atitudinea
De dorit:
Atitudine pozitiva fata de viata si fata de cei din jur
Bune abilitati de comunicare
Dorinta de a se dezvolta continuu
Capacitatea de a lucra multi-tasking
Cum nu dorim sa fie:
1. Blazat si lipsit de vointa si de determinare
2. Frustat si demotivat
3. Fara initativa
Rationamentul si judecata
Rationament sanatos bazat pe o judecata corecta
Autodeterminare si Automotivare
Motivat si determinat sa depaseasca un obstacol in realizarea obiectivelor
Rezistenta la stres
Rezistenta la stres si la oboseala cat si la presiune din partea clientilor
Orientarea spre rezultate
Lucrul in echipa • orientarea spre a lucru in echipa
Coordonatele postului
Descrierea postului
Candidatul va avea urmatoarele roluri:
• intampinarea clientilor
• consultanta pe baza meniului si a preparatelor star si ancora
• servirea si recomandarea vinurilor,tariilor si cocktail-urilor
• cunoastertea meniului in maxim 1 luna
• servirea si debarasare in stil profesionist
• incasarea notelor de plata
• comunicarea si relationare cu sef bar si sef bucatar
•
Competentele necesare candidatului
• cometente lingvistice si de comunicare
• competente de vanzare
• competente in relationarea umana
• copetente in folosire tehnologiei pc
Obiectivele postului
Servirea oaspetilor
Principalele sarcini si responsabilitati
• preluarea comenzilor
• asigurarea confortului oaspetilor
Compania ofera:
A. Instruire profesionala in acord cu standardele postului si ale companiei
B. Mediu de lucru deschis si profesional
C. Salariu fix pentru primele 6 luni, pana la implementarea strategiei
D. Dupa sase luni, salariu fix + bonus realizare obiective
Canalele de transmitere a cv-urilor
grangourmetristorante@gmail.com
Tel 0748571044
Mesaj catre candidati
Va rugam frumos sa transmiteti cv-ul Dvs, doar daca aveti indeplinite conditiile de aplicare din profil.
Cv-urile care nu corespund profilului, nu vor fi luate in considerare.
Fișă post Ospatar
Cerintele de baza ale postului
Experienta pe o pozitie similara – Minim 2 ani de experienta in domeniu
Studiile de baza • liceu
Certificari • diploma de ospatar
Expertiza
• experienta in domeniu restaurantelor cu specific italian reprezinta avantaj
• cunoastere abilitatilor de somelier reprezinta avantaj
Altele
• limba engleza/italiana -nivel mediu
Atitudinea
De dorit:
Atitudine pozitiva fata de viata si fata de cei din jur
Bune abilitati de comunicare
Dorinta de a se dezvolta continuu
Capacitatea de a lucra multi-tasking
Cum nu dorim sa fie:
1. Blazat si lipsit de vointa si de determinare
2. Frustat si demotivat
3. Fara initativa
Rationamentul si judecata
Rationament sanatos bazat pe o judecata corecta
Autodeterminare si Automotivare
Motivat si determinat sa depaseasca un obstacol in realizarea obiectivelor
Rezistenta la stres
Rezistenta la stres si la oboseala cat si la presiune din partea clientilor
Orientarea spre rezultate
Lucrul in echipa • orientarea spre a lucru in echipa
Descrierea postului
Candidatul va avea urmatoarele roluri:
• intampinarea clientilor
• consultanta pe baza meniului si a preparatelor star si ancora
• servirea si recomandarea vinurilor,tariilor si cocktail-urilor
• cunoastertea meniului in maxim 1 luna
• servirea si debarasare in stil profesionist
• incasarea notelor de plata
• comunicarea si relationare cu sef bar si sef bucatar
Competentele necesare candidatului
• cometente lingvistice si de comunicare
• competente de vanzare
• competente in relationarea umana
• copetente in folosire tehnologiei pc
Obiectivele postului
Servirea oaspetilor
Principalele sarcini si responsabilitati
• preluarea comenzilor
• asigurarea confortului oaspetilor
Compania ofera:
A. Instruire profesionala in acord cu standardele postului si ale companiei
B. Mediu de lucru deschis si profesional
C. Salariu fix pentru primele 6 luni, pana la implementarea strategiei
D. Dupa sase luni, salariu fix + bonus realizare obiective
Canalele de transmitere a cv-urilor
grangourmetristorante@gmail.com
Tel 0748571044
Mesaj catre candidati
Va rugam frumos sa transmiteti cv-ul Dvs, doar daca aveti indeplinite conditiile de aplicare din profil.
Cv-urile care nu corespund profilului, nu vor fi luate in considerare