Adresa
Gran Gourmet Ristorante
Str. Stefan cel Mare nr.13, 600358 Bacău

Program
Luni-Duminică: 11:00 - 23:00

Comenzi cu ridicare Telefon WhatsApp

Gran Gourmet Ristorante angajează ospătar și barman

Gran Gourmet Ristorante, lider în zona restaurantelor cu specific italian din Bacău, angajează pentru postul de ospătar și pentru postul de barman, persoane cu minimum doi ani de experiență în domeniu.

Cerințe:
studii medii (liceu terminat)
diploma de calificare barman/ospătar
nivel conversașional limba italiană/engleză
experiența în domeniul restaurantelor cu specific italian reprezintă avantaj
cunoașterea abilităților de somelier reprezintă avantaj

Ne așteptăm ca viitorul nostru coleg/viitoare noastră colegă să fie o persoană deschisă, comunicativă și să aibă capacitatea de multi-tasking. Ne plac persoanele cu inițiativă și care își doresc să fie din ce în ce mai bune în domeniul lor.

Salariul pe care îl oferim este în funcție de experiență, astfel:
Junior: 2000
Senior: 2500
Expert: 3000
Salariul este fix pentru primele 6 luni, apoi se vor adăuga și bonusuri pentru realizarea obiectivelor. Noii tăi colegi îți vor fi alături și te vor ajuta să te integrezi și să evoluezi, atât timp cât există dorință și determinare din partea ta.

Te rugăm să ne trimiți CV-ul tău pe adresa grangourmetristorante@gmail.com. Pentru detalii ne poți contacta și la tel. 0748571044.

Fișă post Barman

Cerintele de baza ale postului
Experienta pe o pozitie similara – Minim 2 ani de experienta in domeniu
Studiile de baza • liceu
Certificari • diploma de ospatar
Expertiza
• experienta in domeniu restaurantelor cu specific italian reprezinta avantaj
• cunoastere abilitatilor de somelier reprezinta avantaj
Altele • limba engleza/italiana -nivel mediu

Profilul Psihosocial
Atitudinea
De dorit:
Atitudine pozitiva fata de viata si fata de cei din jur
Bune abilitati de comunicare
Dorinta de a se dezvolta continuu
Capacitatea de a lucra multi-tasking

Cum nu dorim sa fie:
1. Blazat si lipsit de vointa si de determinare
2. Frustat si demotivat
3. Fara initativa

Rationamentul si judecata
Rationament sanatos bazat pe o judecata corecta
Autodeterminare si Automotivare
Motivat si determinat sa depaseasca un obstacol in realizarea obiectivelor
Rezistenta la stres
Rezistenta la stres si la oboseala cat si la presiune din partea clientilor
Orientarea spre rezultate
Lucrul in echipa • orientarea spre a lucru in echipa

Coordonatele postului
Descrierea postului
Candidatul va avea urmatoarele roluri:
• intampinarea clientilor
• consultanta pe baza meniului si a preparatelor star si ancora
• servirea si recomandarea vinurilor,tariilor si cocktail-urilor
• cunoastertea meniului in maxim 1 luna
• servirea si debarasare in stil profesionist
• incasarea notelor de plata
• comunicarea si relationare cu sef bar si sef bucatar

Competentele necesare candidatului
• cometente lingvistice si de comunicare
• competente de vanzare
• competente in relationarea umana
• copetente in folosire tehnologiei pc

Obiectivele postului
Servirea oaspetilor
Principalele sarcini si responsabilitati
• preluarea comenzilor
• asigurarea confortului oaspetilor

Compania ofera:
A. Instruire profesionala in acord cu standardele postului si ale companiei
B. Mediu de lucru deschis si profesional
C. Salariu fix pentru primele 6 luni, pana la implementarea strategiei
D. Dupa sase luni, salariu fix + bonus realizare obiective

Canalele de transmitere a cv-urilor
grangourmetristorante@gmail.com
Tel 0748571044

Mesaj catre candidati
Va rugam frumos sa transmiteti cv-ul Dvs, doar daca aveti indeplinite conditiile de aplicare din profil.
Cv-urile care nu corespund profilului, nu vor fi luate in considerare.

Fișă post Ospatar

Cerintele de baza ale postului
Experienta pe o pozitie similara – Minim 2 ani de experienta in domeniu
Studiile de baza • liceu
Certificari • diploma de ospatar
Expertiza
• experienta in domeniu restaurantelor cu specific italian reprezinta avantaj
• cunoastere abilitatilor de somelier reprezinta avantaj
Altele
• limba engleza/italiana -nivel mediu

Atitudinea
De dorit:
Atitudine pozitiva fata de viata si fata de cei din jur
Bune abilitati de comunicare
Dorinta de a se dezvolta continuu
Capacitatea de a lucra multi-tasking

Cum nu dorim sa fie:
1. Blazat si lipsit de vointa si de determinare
2. Frustat si demotivat
3. Fara initativa

Rationamentul si judecata
Rationament sanatos bazat pe o judecata corecta
Autodeterminare si Automotivare
Motivat si determinat sa depaseasca un obstacol in realizarea obiectivelor
Rezistenta la stres
Rezistenta la stres si la oboseala cat si la presiune din partea clientilor
Orientarea spre rezultate

Lucrul in echipa • orientarea spre a lucru in echipa

Descrierea postului
Candidatul va avea urmatoarele roluri:
• intampinarea clientilor
• consultanta pe baza meniului si a preparatelor star si ancora
• servirea si recomandarea vinurilor,tariilor si cocktail-urilor
• cunoastertea meniului in maxim 1 luna
• servirea si debarasare in stil profesionist
• incasarea notelor de plata
• comunicarea si relationare cu sef bar si sef bucatar

Competentele necesare candidatului
• cometente lingvistice si de comunicare
• competente de vanzare
• competente in relationarea umana
• copetente in folosire tehnologiei pc

Obiectivele postului
Servirea oaspetilor
Principalele sarcini si responsabilitati
• preluarea comenzilor
• asigurarea confortului oaspetilor

Compania ofera:
A. Instruire profesionala in acord cu standardele postului si ale companiei
B. Mediu de lucru deschis si profesional
C. Salariu fix pentru primele 6 luni, pana la implementarea strategiei
D. Dupa sase luni, salariu fix + bonus realizare obiective

Canalele de transmitere a cv-urilor
grangourmetristorante@gmail.com
Tel 0748571044

Mesaj catre candidati
Va rugam frumos sa transmiteti cv-ul Dvs, doar daca aveti indeplinite conditiile de aplicare din profil.
Cv-urile care nu corespund profilului, nu vor fi luate in considerare

Recomandă prietenilor